Sportspsykologi

v. Anders Flemming Bendixen, TeamDanmark

 

16. – 17./10 2021

 

 

Hvordan arbejder med man sin mentale styrke? – Hvad er forskellen på de bedste og de allerbedste, når vi zoomer ind på psykologien? – Og hvordan kommer psykologien i spil, når ”klienten” allerede er en af verdens bedste?

Kurset vil give en teoretisk indføring til moderne præstationspsykologi, og hvordan vi i Danmark arbejder med toppræstationers mentale elementer. Udgangspunktet er her ACT og 3. bølge kognitiv psykoterapi.
Hovedfokus på kurset vil være det praktiske sportspsykologiske arbejde i daglig træning og konkurrence, hvor psykologien i disse år nyder tiltagende opmærksomhed blandt trænere og atleter i jagten på gode præstationer og store resultater.

Hen over de to dages undervisning vil der være en række psykologiske øvelser og cases, som kursisterne selv skal deltage i for at opleve, hvordan vi som psykologer kan arbejde med psykologien i praksis – både som individ og som hold.

 

Underviser Anders Flemming Bendixen er sportspsykolog i Team Danmark og arbejder til dagligt med en række af Danmarks bedste atleter.

Prisen for deltagelse er 575kr.

Billetter kan købes på billetfix nu!

Praktisk information

  • OBS! KURSET ER KUN FOR PSYKOLOGISTUDERENDE* MED GYLDIGT INDSKRIVNINGSBEVIS FRA ENTEN KU, AU, SDU ELLER AAU.*
  • Kurset foregår både lørdag den 16. oktober og søndag den 17. oktober 2021. Begge dage fra kl. 9:00-16:00 i Institut for Psykologi på Øster Farimagsgade 2A.
  • For at opfylde kriterierne til kursusbeviset skal kursisten have deltaget i hele kurset over begge dage.
  • Kursusgruppen forbeholder sig retten til at ændre lokationen og tidspunktet for kurset op til en uge inden afvikling af kurset og til at nægte adgang til kursusområdet for en deltager, der ikke opfylder deltagelseskravene.
  • Refundering af billetter sker kun ved aflysning af kurset.